Tură horror 2019

Anul acesta nu numai că vom repeta tura noastră de la Luna plină ci chiar vom avea două zile de pedalat, Vineri si Sâmbătă

Nu uitați să vă confirmați înscrierea cu un mail pe adresa info@traventuria.ro, unde să specificați:

– ziua în care doriți să veniți adica 9 sau 10 August
– inâlțimea dacă doriți bicicletă de la noi
– restricții alimentare, dacă aveți

Mulțumim

9 August, Vineri
Biertan – Copșa Mare – Florești – Valchid – Copșa Mare – Biertan 65 km

Pornim la ora stabilită din fața bisericii din Biertan. Va fi o zi lungă cu foarte multă natură și panorame spectaculoase. După Copșa urcăm dealul spre Sud și dacă vremea va fi senină, vom vedea și Munții Făgărașului. O luăm pe coamă spre Est și pe un traseu de pădure, pășune și iar pădure ajungem la ferma lui Florin unde vom servi prânzul.
În drum spre casă ne oprim la o bere la Laslea sau Valchid.

65 – inchiriere bicicleta
65 – ghidaj
50 – pranz

180 RON/pers

10 August, Sâmbătă
Biertan – Atel – Dupus – Mosna – Richis – Biertan – 35/45 km (in functie de conditiile meteo)

Pornim la ora stabilită din fața bisericii din Biertan spre Vest si trecem doua vai paralele care ascund satele Atel si Dupus. O vom lua spre Sud off road cca 14 km pana ce dam de asfaltul care ne duce la Mosna. Dupa 5 km de pedalare lina sosim la Willy Schuster care ne va servi impreuna cu sotia sa Lavinia un pranz delicios din gospodaria sa ecologica Bio Mosna. Dupa pranz revenim la Biertan (asfalt sau off road in functie de conditia fizica a grupului ori conditiile meteo) cu o oprire la biserica din Richis si o degustare de vin la Alex si Ovidiu, care impreuna cu familia sa sunt intre ultimii din zona care mai produc vin. Din Richis urmeaza o pedalare lina de cooling off pana-n Biertan.

65 – inchiriere bicicleta
65 – ghidaj
85 – pranz
25 – degustare de vin
10 – intrare la biserica

250 RON/pers.