Uncategorized

Info & Regulament

Abonamentele se pot cumpăra de pe biletmaster.ro sau de la fața locului. Detalii despre abonamente: http://bit.ly/Bilete_LunaPlina2017

Cumpărarea abonamentului/biletului vă dă dreptul de a participa la Festivalul „Lună Plină” dar confirmă şi faptul că aţi acceptat regulamentul şi sunteţi de acord ca organizatorii să controleze respectarea acestuia.

Biletul unic de 10 lei, valabil pentru un singur film, se cumpără la intrarea în cinema.

Abonamentele se pot cumpăra de la INFO POINT sau din camping. Sunt de doua tipuri (brăţări de culori diferite), ambele permit accesul la filme şi la terasa „La ţăruş”, în plus unul permite şi camparea. Brăţările se poartă fixate pe mână şi se controlează la intrarea în locaţii.

BRĂŢĂRILE DETERIORATE NU SUNT VALABILE ŞI NU SE ÎNLOCUIESC!

Festivalul are loc indiferent de condiţiile meteo. În caz de ploaie, proiecţiile de la Grădina Melies se mută la Sala Ion Hobana începând cu ora 21:00, proiecțiile de la Cinema Vertigo se mută la Sala Karloff, de la ora 22:30. 

Apa nu este potabilă, rezervele de apă sunt limitate, vă rugăm nu le risipiţi. Restaurante/terase vor fi amenajate în cadrul târgului din Piaţa Centrală deschis zilnic între orele 9:00 – 22:00. 

Plăţile se fac doar cash, există un bancomat CEC în curtea căminul de bătrâni, care se închide după ora 21:00.

Parcarea maşinilor se poate face în spaţiul special amenajat lângă camping, in limita locurilor disponibile. Taxa este de 10 lei/zi. Talonul de parcare trebuie afişat în parbriz. Se parchează doar pe teritoriul indicat şi pe propria răspundere, organizatorii nu sunt responsabili de daunele ce pot surveni pe parcurs: zgârierea, lovirea autovehiculelor. Este interzisă parcarea in Piaţa Centrală.

Pe durata evenimentului se realizează fotografii şi înregistrări video. Persoanele care apar în înregistrările realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.

Obiectele pierdute. Păstrarea obiectelor găsite se face la INFO POINT.

Campingul este deschis din prima până în ultima zi a festivalului. După ce vă înregistraţi (nume, adresă, date CI) în registrul de la intrare (la pază), stabilirea pe locul de campare se face cu ajutorul organizatorilor.

Terasa „La Țăruș”, de lângă camping, este deschisă între orele 8:00 si 4:00. La punctul de vânzare puteţi găsi apă, bauturi răcoritoare şi alcoolice, snacks-uri, produse alimentare preambalate. Accesul „La Țăruş” este permis doar celor care au abonamente la festival, indiferent dacă sunt cu campare sau fară.

Accesul în camping este permis doar celor care au achiziţionat abonament cu campare. Cei care au deja abonament fară campare, pot plăti diferenţa şi li se va înlocui brăţara. Atentie nu se poate plati doar camparea, campingul este organizat pentru participantii la festival!

Obiectele de valoare pot fi depozitate la spaţiul special amenajat la terasa “La Țăruş”, pentru suma de 2 RON/zi. Nu ne asumăm răspunderea pentru lucrurile de valoare lăsate în maşini/ corturi.