Info & Regulament

Cumpărarea abonamentului/biletului vă dă dreptul de a participa la Festivalul „Lună Plină” şi confirmă că aţi acceptat regulamentul. Pe durata evenimentului se realizează fotografii şi înregistrări video. Persoanele care apar în înregistrările realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.

BILETE SI ABONAMENTE – biletul unic de 10 lei, valabil pentru un singur film, se cumpără la intrarea în cinema. Pe baza buletinului, preţul este redus pentru locuitorii comunei Biertan, 5 lei. Abonamentele se pot cumpăra on-line www.eventbook.ro, de la INFO POINT (Piaţa Centrală Biertan) sau din camping și sunt de două tipuri  – brăţări de culori diferite, una permite accesul la filme şi la terasa “La Ţăruş”, cealaltă la filme, la terasa “La Ţăruş” şi în camping. Brăţările se poartă fixate pe mână şi se controlează la intrarea în locaţii, cele deteriorate nu sunt valabile şi nu se înlocuiesc.

PLĂŢILE SE FAC DOAR NUMERAR, există un bancomat lânga intrarea în sala Karloff.

ACCESUL LA PROIECŢII se face în baza numărului de locuri, au prioritate posesorii de abonamente, prezentaţi-vă din timp, înainte cu 10 minute de începerea proiecţiei se pun în vânzare biletele unice.

ACCESUL MINORILOR sub 14 ani , la proiecţii, nu este permis, pentru recomandările de vârstă consultaţi programul festivalului. Ne rezervăm dreptul de a nu permite accesul la anumite filme, chiar dacă părinţii îşi asumă responsabilitatea.

ÎN CAZ DE PLOAIE proiecţiile din Grădina Melies se mută la Sala Ion Hobana, începând cu ora 21:15, iar proiecţiile de la Cinema Vertigo se mută la Sala Karloff, de la ora 22:30.

ACCESUL LA TERASA “LA ŢĂRUŞ“ este permis doar posesorilor de abonamente, indiferent de tipul acestuia. Programul este între orele 8:00 și 4:00. La bar puteţi găsi apă, băuturi răcoritoare şi alcoolice, snacks-uri.  Este interzis consumul băuturilor achiziţionate din afară, cu excepţia apei.

CAMPINGUL este deschis din prima până în ultima zi a festivalului (joi – luni dimineață) doar celor care au abonamente ce includ şi camparea. Cei care au abonament de filme şi doresc să campeze, pot plăti diferenţa şi li se va înlocui brăţara.  Atenție, nu se poate plăti doar camparea, campingul este amenajat pentru participanții la festival! Fiţi pregătiţi cu echipament adecvat, nu există de închiriat. Sunt interzise: camparea în afara zonei delimitate a campingului, focul de tabără, consumul de droguri, posesia de arme indiferent daca sunt sau nu legal deţinute, explozibil, petarde, artificii. 

APA din sat nu este potabilă, rezervele de apă sunt limitate, vă rugăm să nu le risipiţi. 

PARCAREA se poate face în spaţiul special amenajat lângă camping, în limita locurilor disponibile. Taxa este de 10 lei/zi. Talonul de parcare trebuie afişat pe parbriz. Organizatorii nu sunt responsabili de daunele ce pot surveni pe parcurs: zgârierea, lovirea autovehiculelor.

ACCESUL CU ANIMALE DE COMPANIE, este permis doar în cinematografele în aer liber şi în camping sub stricta supraveghere a stăpânilor.

ÎN PIAŢA CENTRALĂ din Biertan este amenajat un târg (inclusiv produse alimentare), o terasă şi INFO POINT-ul, deschise zilnic între orele 10:00 – 22:00. Este interzisă parcarea în Piaţă.

OBIECTELE GĂSITE se aduc și păstrează la INFO POINT-ul amenajat in Piaţa Centrală.

PRIM AJUTOR – ambulanţa se găseşte în apropierea campingului. Pentru urgențe vă rugăm să sunați la numarul: 0744 107 987 (Dr. Carmen Diaconescu)