×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Info & Regulament

 

Cumpărarea abonamentului/biletului vă dă dreptul de a participa la Festivalul "Lună Plină" dar confirmă şi faptul că aţi acceptat regulamentul şi sunteţi de acord ca organizatorii să controleze respectarea acestuia.

 

Biletul unic de 10 lei, este pentru o singură proiecție și se cumpăra la fața locului

 

Abonamentele se pot cumpăra de pe biletmaster.ro sau de la fața locului. Detalii despre abonamente: http://bit.ly/Bilete_LunaPlina

 

Festivalul are loc indiferent de condiţiile meteo. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul, unele proiecţii pot fi reprogramate în locaţiile existente sau unele noi. Verificaţi limita de vârstă pentru accesul la filme.

 

 Apa nu este potabilă, rezervele de apă sunt limitate, vă rugăm nu le risipiţi. Folosiţi paharul festivalului, în loc de paharele de unică folosinţă. Deşi este de plastic, paharul festivalului este refolosibil. Solicitaţi să vi se toarne băuturile direct în el.

 

Restaurante/terase vor fi amenajate în cadrul târgului din Piaţa Centrală deschis zilnic între orele 9:00 22:00. Terasa "La ţăruş", din camping, este deschisă între orele 8:00 şi 4:00 și se organizează petreceri începând cu ora 22:00. Tot în Piaţa Centrală sunt restaurantul şi crama Unglerus şi un bar lângă Sala Karloff.

 

Shopping. Există în Biertan două supermarketuri - unul în centru lângă Sala Karloff şi un altul vizavi de şcoala (unde este Cinema Vertigo), în apropiere de camping, unde găsiţi şi legume şi fructe. În interiorul Bisericii fortificate există o librărie.

 

Plăţile se fac doar cash, există un bancomat CEC în centru, care se închide după ora 21:00.

 

Parcarea maşinilor se poate face în spaţiul special amenajat lângă camping. Taxa este de 10 lei/zi. Talonul de parcare trebuie afişat în parbriz. Se parchează doar pe teritoriul indicat, şi pe propria răspundere, organizatorii nu sunt culpabili de daunele ce pot surveni pe parcurs: zgârierea, lovirea autovehiculelor. Este interzisă parcarea in Piaţa Centrală vă rugăm parcaţi pe străzile adiacente.

 

Pe durata evenimentului se realizează fotografii şi înregistrări video. Persoanele care apar în înregistrările realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.

 

Obiectele pierdute. Păstrarea obiectelor găsite se face la INFO POINT.

 

REGULAMENTUL CAMPING-ULUI

Campingul este deschis de pe 25 până pe 28 august inclusiv. Înregistrarea se face la intrarea în camping (nume, adresă, date CI) în registrul de la intrare. Stabilirea pe locul de campare se va face cu ajutorul organizatorilor.

Parcarea maşinilor se poate face în spaţiul special amenajat lângă camping. Taxa este de 10 lei/zi. Talonul de parcare trebuie afişat în parbriz. Se parchează doar pe teritoriul indicat, şi pe propria răspundere, organizatorii nu sunt culpabili de daunele ce pot surveni pe parcurs: zgârierea, lovirea autovehiculelor. Parcarea este supravegheată doar pe timpul nopții. Este interzisă parcarea in Piaţa Centrală.

Terasa "La ţăruş" este deschisă între orele 8:00 si 4:00. La punctul de vânzare puteţi găsi apă, bauturi răcoritoare şi alcoolice.

Accesul în camping este permis doar celor care au achiziţionat abonament. Accesul oaspeţilor nu este permis în camping.

Obiectele pierdute. Păstrarea obiectelor găsite se face la INFO POINT.

Accesul la electricitate se va face doar în zona terasei "La ţăruş", unde există prize. Nu folosiţi prizele mai mult de 30min.

Rezervele de apă sunt limitate, vă rugăm nu le risipiţi. Folosiţi paharul festivalului în loc de paharele de unică folosinţă. Deşi este de plastic, paharul festivalului este refolosibil. Solicitaţi să vi se toarne băuturile direct în el.

Trusa de prim ajutor se poate găsi la intrarea în camping și la Info Point. În caz de urgențe, sunați la 112, cel mai apropiat serviciu SMURD este în Dumbrăveni (13km distanță). Dispensarul din comuna Biertan se află între intrarea în sat dinspre Mediaș/Șaroș și intersecția spre camping.

Gunoiul – vă rugăm să nu lăsați gunoiul pe locul de campare sau pe alee, aruncaţi-l la pubelele de lângă grupul sanitar. Este interzisă aruncarea mucurilor de țigară pe jos.

Focul deschis. Focul de tabără si folosirea grătarelor (de orice fel) pe spaţiul campingului este interzisă.

Animalele de companie. Accesul cu câini este permis dacă sunt ţinuţi în lesă, iar cei periculoși poartă și botniță. Câinii trebuie ținuți în permanență sub control. Este interzis accesul cu câinii în grupurile sanitare. Posesorii de câini trebuie să îndepărteze murdăria câinilor. Posesorii animalelor sunt singurii responsabili de acțiunile animalelor lor.

Consumul de alcool este permis în camping. La terasa "La ţăruş" nu se pot aduce băuturi din afară. Celor care au consumat alcool în exces, li se confiscă băutura sau nu vor mai fi serviţi la terasă. Vă rugăm evitaţi manifestările zgomotoase de orice natură, mai ales în timpul orelor de odihnă (24:00 -9:00). Pentru distracţie va recomandăm terasa "La ţăruş" şi nu campingul. Persoanelor care tulbură liniştea şi ordinea, li se va interzice accesul în camping, iar organizatorii vor anunţa poliţia. CONSUMUL DE DROGURI este INTERZIS

Grupurile sanitare – sunteţi rugaţi să păstraţi curățenia la toalete și la duşuri și să anunţaţi orice disconfort organizatorilor.

Dușurile. Folosirea dușurilor este gratuită pentru turiștii care locuiesc în camping. Turiștii sunt rugați să nu deterioreze echipamentele și instalațiile, să protejeze plantele și gazonul.

Se interzice:

•     săparea de șanțuri/găuri, vărsarea lichidelor fierbinți, sărate sau a apelor uzate pe locul de campare, urinarea în afara toaletelor

•     minorilor camparea pe timpul nopții fără părinți/însoțitori

•     accesul persoanelor care nu au inclusă camparea în abonament

Intrarea în camping implică acceptarea și respectarea întregului regulament. Nerespectarea regulilor de mai sus poate conduce la evacuarea efectiva din zona de campare.