Vino la Biertan și te închidem în temniță!

Ai claustrofobie? Ferește-te! Cea mai temută temniță din România se mută la Biertan! Scopul tău: să ieși viu din cameră înainte să îți expire timpul, printre urme de sânge, lumini pâlpâitoare și un aer care păstrează, parcă, ecourile victimelor torturate de Savantul Nebun.

Jocurile de tip „room escape” sunt printre cele mai populare din lume și, dacă ai încercat unul vreodată pe telefonul mobil, acum e momentul să trăiești această experiență pe viu. The Dungeon este un joc real de evadare: tu și prietenii care te însoțesc va trebui să puneți cap la cap indiciile ascunse în încăpere, să deschideți lacăte, să descifrați coduri și să rezolvați puzzle-ul, cu misiunea de a găsi cheia de la ieșire.

Singura ta scăpare e să intri în temniță alături de o echipă de oameni ingenioși, cu motoarele creativității turate la maxim și care știu ce înseamnă spiritul de echip.

Programul The Dungeon la Biertan va fi zilnic între ora 12 și 21. Prețul este de 20 de lei de persoană, iar echipele pot avea între 2 și 4 membri. Veți găsi pivnița Savantului Nebun pe strada Nicolae Bălcescu nr. 27, lângă Pensiunea Otto.

Rezervările se pot face de pe acum la telefon +40 768 247 525.

Experiența The Dungeon este pusă la cale de echipa cu același nume din Cluj-Napoca. Pentru câteva zile, vor fi alături de noi la Biertan, dar dacă nu apucați să încercați o evadare în timpul festivalului, îi puteți urmări pe site sau pe Facebook.