Festivalul de Film Horror & Fantastic “Lună Plină” – ediția a 3-a

„LUNĂ PLINĂ / FULL MOON” este un festival competițional, axat în exclusivitate pe genurile thriller, horror și fantastic. Regulamentul de concurs pentru cele două secțiuni competitive (lungmetraj și scurtmetraj) poate fi consultat AICI. Data limită la care pot fi trimise filmele insoțite de formularul de înscriere, fie prin transfer, fie prin poștă sau curier, este 20 mai 30 MAI 2014.

Organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și prezentat de Festivalul Internațional de Film Transilvania, „LUNĂ PLINĂ” va oferi, pentru al treilea an consecutiv, cele mai bune producții horror și fantastice, deopotrivă clasice și moderne, filme care fie au devenit repere ale cinema-ului de gen, fie sunt pe cale să devină.

Proiecțiile vor avea loc în aer liber (Grădina Melies – 1000 de locuri și Cinema Vertigo – 400 de locuri) și în interior (Sala Karloff – 120 de locuri și Studioul Ion Hobana – 180 de locuri).

Pe lângă pensiunile tradiționale din zonă (http://lunaplinafestival.ro/content/cazare), cinefilii vor avea la dispoziție un camping modern, precum și un „cartier general”, situat în Piața Mare a orașului, unde se va organiza un târg de mâncăruri și băuturi tradiționale și produse hand made.