The Dungeon vine la Luna Plina 2015

Vino la Biertan și te închidem în temniță! Cea mai temută temniță din România se mută la Biertan! Scopul tău: să ieși viu din cameră înainte să îți expire timpul, printre urme de sânge, lumini pâlpâitoare și un aer care păstrează, parcă, ecourile victimelor torturate de Proiecționistul Posedat. 
 
Jocurile de tip „room escape” sunt printre cele mai populare din lume și, dacă ai încercat unul vreodată pe telefonul mobil, acum e momentul să trăiești această experiență pe viu. The Dungeon este un joc real de evadare: tu și prietenii care te însoțesc va trebui să puneți cap la cap indiciile ascunse în încăpere, să deschideți lacăte, să descifrați coduri și să rezolvați puzzle-ul, cu misiunea de a găsi cheia de la ieșire.
 
Singura ta scăpare e să intri în temniță alături de o echipă de oameni ingenioși, cu motoarele creativității turate la maxim și care știu ce înseamnă spiritul de echipă.
 
Programul The Dungeon la Biertan va fi zilnic între ora 12 și 22. Echipele pot avea între 2 și 4 membri. Rezervările se pot face de pe acum la telefon +40 785 473 278 sau direct pe eventimentul de pe Facebook: http://bit.ly/TheDungeon_LunaPlina2015 . Pret bilet/pers: 30 lei
 
Experiența The Dungeon este pusă la cale de echipa cu același nume din Cluj-Napoca. Pentru câteva zile, vor fi alături de noi la Biertan, dar dacă nu apucați să încercați o evadare în timpul festivalului, îi puteți urmări pe site sau pe Facebook.