Castigatoul trofeului Luna Plina 2015

Soc socant! Publicul a votat cel mai bun film din cadrul festivalului. Cu 147 de voturi, "Realite", in regia lui Quentin Dupieux, a castigat trofeul "Luna Plina" 

"Realite", o nouă șarjă semnată Mr. Oizo, cu Alain Chabat pe post de regizor care-și vede filmul proiectat în cinema înainte de a fi început turnajul a fost favoritul publicului la aceasta editie de festival. Din Competitia Luna Plina 2015 au mai facut parte "Horsehead", premiul de regie la Fantasporto pentru un horror halucinant cu un cast eclectic: Catriona MacColl, Philippe Nahon și Murray Head; "Cub", premiul de regie la Sitges pentru un thriller deranjant și cu copii, dar nerecomandat minorilor; "Fury: The tales of Ronan Pierce", ecranizare aiuritoare a unui graphic novel care de fapt nu există, care a câștigat premiul pentru "Cel mai bun film" la Fantastic Planet 2014 și "Bodom", primul found footage unguresc bazat pe fapte cât se poate de real-înfricoșătoare, în regia lui Gergö Elekes, József. 

La Luna Plina s-au intalnit si trei American masters (Steven Spielberg, Joe Dante, Lewis Teague) în compania clasicelor „Fălci”, „Piranha”, „Alligator”, toate prezentate în versiuni restaurate.

Printre activitatile preferatele ale publicului festivalier s-au numarat evadarea din temnita creata de the Dungeon si atelierele de desen horror si fantastic realizate de Comics Club Sibiu