Descoperă zona Biertan într-un tur ghidat pe biciclete | Full MOON - Horror & Fantasy Film Festival
×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Descoperă zona Biertan într-un tur ghidat pe biciclete

14.07.2014 13:39
foto
(0)
video
(0)
Dacă pentru tine cel mai simplu mod de a ajunge undeva este pe bicicletă, te simți în largul tău pedalând și când ai de urcat câte o stradă din oraș și îți plac turele pe munte, avem o veste bună.

TransyBike și festivalul „Lună Plină” fac echipă și te invită să descoperi regiunea Biertanului pe bicicletă.

Vineri, 25 iulie, și sâmbătă, 26 iulie, vor avea loc ture cu bicicleta pe traseul Biertan – Richiș – Alma Vii – Moșna – Nemșa – Richiș – Biertan, adică aproximativ 40 de kilometri.

Noi punem la dispoziție bicicleta MTB Merida și ghidajul de specialitate. Ghidul cicliștilor va fi Szabolcs de la TransyBike, un om care, după șapte ani de teatru ca actor profesionist în România și Slovacia, a decis să meargă pe o cale diferită și s-a întors la marea lui pasiune: ciclismul. Participă la tur, iar Szabolcs îți va prezenta un altfel de film: o parte din frumusețea și unicitatea Transilvaniei.

Costul turei este de 50 de lei de persoană; există doar 7 locuri disponibile pentru cicliști, motiv pentru care recomandăm înscrierea în avans, printr-un email la adresa info@lunaplinafestival.ro, în care să ne spui numele tău și un număr de telefon mobil de contact.