Stiri | Full MOON - Horror & Fantasy Film Festival
×
Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6.
Pentru a explora continutul tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului tiff.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Tiff.ro

Top left

Stiri

Primul festival de gen din România, va avea loc în perioada 14-16 august 2015, la Biertan, în Transilvania.
Duminică, 27 iulie 2014, s-a încheiat cea de-a 3-a ediție a Festivalului de Film Fantastic „LUNĂ PLINĂ”, primul festival din România dedicat exclusiv cinema-ului de gen.
Siropuri și gemuri ca la mama acasă, pe vremea când mama avea vreme să stea cu orele să le prepare, o brânză cum supermarketurile nu visează și produse lucrate manual
Miercuri, 23 iulie 2014, începe cea de-a 3-a ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic „LUNĂ PLINĂ”
„The Dungeon” este o încăpere în care te vei trezi închis și din care, ca să evadezi, va trebui să găsești indiciile ascunse.
Carmen Gociu și Adriana Răcășan au realizat posterul acestei ediții. Spotul festivalului a fost realizat de Letiția Ștefănescu și Andrei Crețulescu.
Dacă pentru tine cel mai simplu mod de a ajunge undeva este pe bicicletă, te simți în largul tău pedalând și când ai de urcat câte o stradă din oraș și îți plac turele pe munte, avem o veste bună.
În afara competițiilor de lung și scurtmetraj și a secțiunilor paralele deja anunțate, cea de-a 3-a ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic „LUNĂ PLINĂ” a pregătit o serie de evenimente e
Pentru bucureștenii însetați de fiori și groază, Lună Plină pune la cale un transport special București - Biertan și retur.
Șase lungmetraje, semnate de regizori aflați oarecum la început de drum, vor concura în acest an pentru trofeul festivalului.
Ediția a 3-a a Festivalului de Film Horror și Fantastic „Lună Plină” aniversează unul dintre cele mai influente filme de gen din istorie, The Texas Chain Saw Massacre (regia Tobe Hooper), de la a căru
Ediția a 3-a a Festivalului de Film Horror și Fantastic „Lună Plină” începe exploziv (la propriu) cu The World's End / Sfârșitu' lumii (Marea Britanie, 2013).
Cea de-a 3-a ediție a Festivalului de Film Horror & Fantastic „LUNĂ PLINĂ”, primul festival de gen din România, va avea loc în perioada 23-27 iulie 2014, la Biertan, în Transilvania.